Novi Frigo-kor Youtube kanal

Svjesni smo da je zabavnije gledati video nego čitati upute pa smo za svoje instalatere kreirali kanal s videozapisima o novim proizvodima, njihovim značajkama, mogućim greškama i njihovim rješenjima.
Kanal će se redovito nadopunjavati novim sadržajima, stoga vas pozivamo da se pribilježite kako biste bili obaviješteni svaki put kada dodamo novi video.

MIDEA je opremila 7 stadiona u Rusiji 2018.

midea rusia stadium

Midea je vodeći svjetski proizvođač klimatizacijskih sustava i uređaja. Midea je osigurala centralne klimatizacijske sustave na sedam stadiona FIFA Svjetskog kupa 2018. godine u Rusiji. Midea oprema nudi sveobuhvatne klimatizacijske sustave za stadione od rashladnika vode, ventilokonvektora do (VRF) sustava.

Održana konferencija europskih distributera Midea klima uređaja u Italiji; Frigo-kor nagrađen

midea nagrada frigo kor

Od 29. do 31. kolovoza 2018. godine u talijanskom mjestu Stresa održavala se konferencija europskih distributera Midea klima uređaja. Midea grupa ovim je događajem obilježila 20 godina prisustva na europskom tržištu, te predstavila novitete i planove za budućnost.

S početkom u Španjolskoj, Cipru i Hrvatskoj, Midea se tijekom godina proširila na 25 europskih zemalja.

20 godina Midea klima uređaja u Hrvatskoj!

20 godina mideaOve godine obilježavamo 20 godina prisustva Midea klima uređaja na hrvatskom tržištu.

Od samog početka, ekskluzivni uvoznik i distributer Midea klima uređaja za Hrvatsku je Frigo-kor d.o.o., koji je za svoj angažman i dugotrajnu uspješnu suradnju primio nagradu "Premier Partner" od Midea grupe na konferenciji europskih distributera u Italiji u kolovozu ove godine.

MIDEA među najvrjednijim kineskim brandovima treću godinu zaredom

midea top brand

Midea se treću godinu zaredom našla u društvu najuspješnijih - od najboljih 100 kineskih brandova, Midea grupa zauzela je visoko 26. mjesto na renomiranoj ljestvici BrandZ™ prema izboru WPP-a, globalnog lidera u komunikacijskim uslugama.
To je inače najviša pozicija među svim brandovima kućanskih aparata.
Osim toga, Midea je jedini kineski proizvođač kućanskih aparata koji se našao na listi Fortune Global 500, dvije godine zaredom.

KONTAKT

BESPLATNI INFO TELEFON:

0800 44 44 44

EMAIL:

info@frigo-kor.hr

BUDI ONLINE