Jednostavan i
dopadljiv dizajn

   

BLANC II
*odnosi se na modele od 2,6 i 3,5 kW

Za savšeno čisti zrak.

IONIZATOR

Prednost ionizatora u klima uređaju je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

SUPER GUSTI FILTER

U usporedbi s običnim filterom za prašinu super gusti filter ima veći
učinak otklanjanja prašine čak do 50%, a peludi i do 80%.

KARBONSKI FILTER
Eliminira neugodne mirise i nikotinski dim, hvata sitnije čestice
prašine, te sprečava alergije.

VIDEO 
PREZENTACIJA

OSTALE
ZNAČAJKE I FUNKCIJE

Anti-cold funkcija - Ne dozvoljava rad ventilatora ukoliko temperatura na isparivaču nije dovoljno visoka kako bi se spriječilo istrujavanje hladnog zraka u režimu grijanja.

Samodijagnostika - U slučaju neispravnog rada uređaj se automatski isključuje kako bi zaštitio sustav. U međuvremenu će prikazati šifru pogreške za brzo servisiranje.

Detekcija količine freona - Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Swing - Distribuira hladan / topao zrak na maksimalnu površinu automatskim pomicanjem horizontalne klapne.

Kompenzacija temperature - Temperatura pri stropu je obično viša nego pri podu. Npr. kada je temperatura na podu 23°C, pri stropu je 25°C. Usvajanjem funkcije kompenzacije temperature ta razlika se eliminira.

Memorija položaja klapne - Klapne će se automatski postaviti u isti položaj u kojem su bile posljednji put kada je klima uređaj isključen.

Noćni način rada - Klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grijanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista, a klima uređaj se nakon 5 sati rada automatski gasi.

ECO funkcija - Klima uređaji primjenjuju inovativni ECO način rada u svrhu uštede energije. Pritiskom na gumb klima uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

Automatski restart - Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Odvod kondenzata na dvije strane - Odvod kondenzata lako je spojiti lijevo ili desno na priključak u unutarnjoj jedinici.

Žičani daljinski upravljač - Moguće upravljanje klima uređajem putem žičanog upravljača.

Hitna funkcija - Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Niska temp. hlađenja - Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temp., a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temp. kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

Timer - Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.