Inovativna tehnologija od sada u MIDEA klima uređajima.

SNAŽNO GRIJANJE ili HLAĐENJE
za 30 sekundi.

Midea klima uređajs quattro inverterom primjenjuje tehnologiju pokretanja visoke frekvencije kako bi generirao snažan protok hladnog / toplog zraka u vrlo kratkom vremenu, a u svrhu Vaše trenutne udobnosti.

RAD U EKSTREMNIM UVIJETIMA

GRIJANJE -25°C

Midea quattro tehnologija invertera s niskom temperaturnom, osigurava grijanje na ekstremnoj vanjskoj temperaturi, što Vam daje osjećaj topline i u hladnoj zimi.

HLAĐENJE +50°C

Midea visokoučinkovita quattro inverterska tehnologija hlađenja, povezana s tehnologijom rashladnog zračenja, može se nositi s ekstremno visokim temperaturama, što vam omogućuje da se osjećate ugodno kroz cijelo ljeto.

iECO

Klima uređaj opremljen je iECO tehnologijom za uštedu energije, koja je savršeno sinergizirana s visoko učinkovitim sustavom pretvorbe frekvencije. Možete se upustiti u udobnu hladnoću dok klima uređaj značajno smanjuje potrošnju energije tijekom 8 sati.

NEPREKIDNO ODRŽAVANJE FREKVENCIJE

Neprekidno podešavanje frekvencije na kompresoru i motorima, kako bi se održala stabilna i stalna sobna temperatura. Poboljšajte svoju udobnost i uštedite energiju.

 

VIDEO

PREZENTACIJA

DOSTUPNI MODELI S QUATTRO TEHNOLOGIJOM 

Ulitimate Comfort

Mission II