MINI RASHLADNICI
VODE

Midea DC Inverter zračno hlađeni mini rashladnik vode ima dizajn jedinstvene konstrukcije, s ugrađenim hidrauličkim modulom. To je rashladnik vode s toplinskom pumpom z, tako da nema potrebe za rashladnim vodenim tornjem na strani kondenzata. Raspon kapaciteta rashladnika vode DC invertera je od 7kW do 16kW i može se slobodno kombinirati s ventilokonvektorima i podnim grijanjem. Ove su jedinice dizajnirane za kućne primjene ili lagane komercijalne instalacije za koje je potrebna hladna ili topla voda.

Širok raspon primjena

Četiri modela s rashladnim kapacitetima od 7kW do 16kW i kapacitetima grijanja od 7,5kW do 16,5kW. Višestruke mogućnosti napajanja. Slobodno se kombiniraju s ventilokonvektorima i podnim grijanjem. Vlasnici kuća mogu odabrati najbolje rješenje prema svom dizajnerskom ukusu (za unutrašnjost) ili funkcionalnim potrebama.

Visoka efikasnost

DC inverterski kompresor, istosmjerni motor ventilatora i visoko učinkoviti izmjenjivač topline.

Jednostavna instalacija

Kompaktna konstrukcija i nepropusni krug rashladnog sredstva štede vam mnogo vremena na ugradnji. Rashladnici su opremljeni hidrauličkim modulom integriranim u kućište jedinice, što ograničava instalaciju na izravno usmjerene operacije poput priključenja napajanja, dovoda vode i FCU-a za distribuciju zraka. Jedinice su opremljene aksijalnim ventilatorima, tako da se mogu instalirati izravno na otvorenom.