Inovativna tehnologija od sada u
MIDEA klima uređajima.

3 inovativna sustava iz MIDEA
za savršeno čist zrak.

NOVO! - prepoznaje Vaše potrebe u 2 koraka

BOOST u svaki kutak prostorije

Veliki volomen ispuha
Velika udaljenos ispuha
Turbo brzina ventilatora

SILKY udobno

Nježni ispuh uz pomoć Wind Sprayera
Ispuh zraka prema stropu
Bez puhanja u osobu

NOVO!

WIND SPARAYER

Inovativni Wind Sprayer s tisućama rupica nježno ispuhuje zrak kao alternativa centraliziranom puhanju zraka.

NOVO!

KONTROLA VENTILATORA
1%-100%

 

Pomoću daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije možete podesiti brzinu ventilatora od 1% - 100%, te tako uživati u ugodnijem iskustvu hlađenja zahvaljujući preciznoj kontroli brzine puhanja.

NOVO!

KONTROLA VLAGE

Midein pametni senzor ne detektira samo temperaturu prostorije, već i razinu vlage. Pomoću aplikacije možete podesiti željenu razinu vlažnosti zraka između 30 i 90%.

POGODNOSTI ZA SERVISERE

OLAKŠANO SERVISIRANJE
Zahvaljuući pojednostavljenom dizajnu šasije, s Midea Ultimate Comfort klima uređajem vrijeme čišćenja manje je za 50% u usporedbi s konvencionalnim klima uređajem.

UNIVERZALNI PCB
Jedan univerzalni PCB odgovara svim veličinama serije Ultimate Comfort. Lako uklonjivi PCB i električne komponente smanjuju vrijeme održavanja za 50% te štede vrijeme i novac..

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Elegantan i lak za rukovanje

OSTALE FUNKCIJE

Slijedi me - U daljinskom upravljaču je ugrađen osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji. Uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

Automatski restart - Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Samodijagnostika - U slučaju neispravnog rada uređaj se automatski isključuje kako bi zaštitio sustav. U međuvremenu će prikazati šifru pogreške za brzo servisiranje.

Detekcija količine freona - Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Timer - Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

Hitna funkcija - Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će Midea klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Niska temp. hlađenja - Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temperature, a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temperaturi kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.